);

Нов геодезически GNSS приемник – GeoMax Zenith40

Нов геодезически GNSS приемник – GeoMax Zenith40

Нов геодезически GNSS приемник – GeoMax Zenith40

Нов геодезически GNSS приемник – GeoMax Zenith40

GeoMax има удоволствието да обяви  Zenith40  най-новият геодезически GNSS приемник. Zenith40 е лидера сред GNNS приемниците на GeoMax. Оборудван с най-новата NovAtel платка с 555 каналa, проследяване на множество честоти и бърз алгоритъм за позициониране и краткото време за инциализация при PPP (прецизно определяне на единична точка). Тази антена осигурява най-високо ниво на технология и отговаря на най-строгите военни стандарти MIL.
Zenith40 осигурява работен процес съобразен с потребителските нужди чрез приложен софтуер за контролер X-PAD Ultimate или пък всеки друг приложен софтуер по Ваш избор.

Превъзходни резултати при позициониране

Работа до високи сгради или под дървета, намаляване на ефекта на многопътност, всичко това е осигурено от най-новите алгоритми за позициониране  GeoMax Q-Lock Pro RTK, гарантиращи 99.99% надеждност. В допълнение на това наличието на услугата Hexagon’s TerraStar Precise Point Positioning (PPP), която осигурява C-Pro корекции за сантиметрова точност на позициониране във всяка една точка на света.

Повече информация можете да намерите на продуктовата страница на Zenith40.

За GeoMax AG

GeoMax, част от Hexagon, предоставя пълно портфолио от геодезически инструменти за строителни и геодезически фирми. Техните системи включват лесни за използване, високо точни геодезически тотални станции, GNSS приемници, уникални софтуерни решения, ротационни и тръбни лазери, оптични и дигитални нивелири и аксесоари. Тяхното продуктово портфолио е известно със здравина и надеждност на инструментите, използвана върхова технология на Geosystems дивизията в Hexagon, проектиран от и за потребителя в строителството и геодезията. Като част от Hexagon, GeoMax разполага с достъп до най-съвременните съоръжение за развитие и производство в Европа, Америка и Азия.
Hexagon е световен лидер в измервателната техника, софтуер и автономни решения, които спомагат за повишаване на производителността, надеждността и качеството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *