);

За нас

ГЕОЗОНА е млада, бързоразвиваща се българска компания, стартирала търговската си дейност в началото на 2019 г.

Ние предлагаме решения за геопространствени данни и прецизно позициониране в области на приложение като геодезия и картография, минно дело, инфраструктурно и жилищно строителство, инженерна геодезия и архитектура. Също така, разполагаме и с различни видове геодезически инструменти, аксесоари и консумативи, в повечето случаи налични на склад.

Предлагайки консултации и продажба на геодезически измервателни уреди и продукти, ГЕОЗОНА се стреми към предоставяне на изключително високо ниво на обслужване за най-новите продукти, достъпни за наемане и продажба.

“Ако все още не ни познавате и първият Ви контакт с нас е чрез тази интернет страница, за нас ще е удоволствие да се запознаем и дискутираме различни продукти и решения за вашия бизнес. Пишете ни или позвънете! “

Петър Балкански – Управител

Вашият доверен партньор

Защо да изберете ГЕОЗОНА?

Нашата компания отчита специфичните изисквания на клиентите, както в техническо отношение, така и като бюджет. Това ни дава възможност да предложим рентабилно решение за постигане на максимални резултати.

Професионалният ни опит в сферата на Геодезията и Строителството, ни помагат да предложим адекватна техническа и предпродажбена консултация.

В крак с новите технологии
В крак с новите технологии
Стремежа ни е да предлагаме най-новите технологии в сферата на геодезията и строителството, но в същото време оценяваме реалните ползи за нашите клиенти и внедряването на решенията на местно ниво.
Компанията - това са нейните служители
Компанията – това са нейните служители
В ГЕОЗОНА ние вярваме, че обединявайки знанията на опитните професионалисти заедно с иновативността и енергията на нашите млади колеги, е предпоставка за успех. Нашата цел винаги е била да създадем силно мотивиран и сплотен екип, за да удовлетворим и надхвърлим очакванията на нашите клиенти.
Водени от стремежа към знание
Водени от стремежа към знание
Иновацията и повишаването на квалификацията на служителите е наш главен приоритет и постоянна грижа. Непрекъснати вътрешни и външни обучения гарантират, че сме винаги в крак с новите технологии.
Прости решения
Прости решения
Ние ценим времето ви и се стремим да ви бъдем максимално полезни в избора на най-добрия продукт за вашия бизнес. При нас ще намерите винаги практични и бюджетни решения, съобразени изцяло с вашите изисквания.