);

НОВА ЕРА НА МОБИЛНО СКАНИРАНЕ С FARO ORBIS

НОВА ЕРА НА МОБИЛНО СКАНИРАНЕ С FARO ORBIS

НОВА ЕРА НА МОБИЛНО СКАНИРАНЕ С FARO ORBIS

 

Перфектният инструмент за безупречни резултати 

Мобилният лазерен скенер Orbis™ на FARO Technologies е перфектното решение за строителни обекти, мини, сложни съоръжения и други.

FARO Orbis е лек и преносим, идеален за аксесоари като моноподи или раници. Задвижван от технологията Flash Technology™, осигуряваща висококачествени стационарни облаци от точки с предварителна регистрация.

По-високи нива на точност


Прецизността от 5 мм по време на мобилно сканиране и 2 мм по време на стационарно Flash сканиране прави Orbis най-доброто мобилно решение за сканиране с високи нива на точност. Постигайте превъзходна плътност и точност, като спестявате до 60 дни време на работа в сравнение с традиционните работни методи.

Идеален за предизвикателни среди като мини и сложни съоражения

Предоставяйте на партньорите ви редовни актуализации за напредъка на мината и сигнализирайте за всякакви проблеми, свързани с безопасността, за да подобрите производителността, да повишите безопасността на работниците и да доведете до по-висока възвръщаемост на инвестициите.

 

Автоматично филтриране на данни

FARO Connect разполага с набор от инструменти за автоматично филтриране, който ви помага да получите най-добрите резултати от вашия 3D облак от точки. Те включват отстраняване на отклоненията, намаляване на шум и отстраняване на преходните точки, за да се подобри крайният резултат от данните. Инструментите за филтриране са в рамките на Connect и могат да се прилагат автоматично към всеки набор от данни. Обработвайте данните на локален принцип по-бързо и вземайте решения, толкова често, колкото е необходимо.

Перфектният инструмент за повторно събиране на данни и съвместна работа!

 

За FARO TECHNOLOGIES

FARO е водещият световен източник на технологии за 3D измерване, визуализация и реализация. В продължение на 40 години FARO предоставя водещи в бранша технологични решения, които позволяват на клиентите бързо и лесно да измерват своя свят, а след това да използват тези данни за по-бързо вземане на по-интелигентни решения.

За Геозона

ГЕОЗОНА е млада, бързоразвиваща се българска компания, стартирала търговската си дейност в началото на 2019 г.

Ние предлагаме решения за геопространствени данни и прецизно позициониране в области на приложение като геодезия и картография, минно дело, инфраструктурно и жилищно строителство, инженерна геодезия и архитектура. Също така, разполагаме и с различни видове геодезически инструменти, аксесоари и консумативи, в повечето случаи налични на склад.

Сподели с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *