);

НОВА ПОРТАТИВНА СМАРТ АНТЕНА MINU

НОВА ПОРТАТИВНА СМАРТ АНТЕНА MINU

НОВА ПОРТАТИВНА СМАРТ АНТЕНА MINU

 

Портативната смарт антена RinoNavMINU представлява революция в събирането и анализа на данни за местоположение!

MINU предлага несравнима точност при събирането на пространствени данни. С високопрецизното позициониране тази интелигентна антена пренася ГИС възможностите на терен, като гарантира, че всяка точка от местоположението е прецизно уловена и картографирана.

Непоклатима прецизност в портативен облик 

Портативната антена се отличава с тежестта от 220 грама и компактен облик. Със защита IP67, се повишава устойчивостта срещу прах и вода и може да се носи без усилие в джоба на якето, към калъф за ръката или в джоба на ризата с помощта на метална щипка на гърба му.

С MINU получавате цялостно проследяване на ГНСС сигналите от 1408 канала, поддържащи съзвездията BDS, GPS GLONASS, Galileo, QZSS. Насладете се на стабилна точност на позициониране както никога досега.

Оборудван с високоточен ГНСС модул, MINU предлага диференциално позициониране на CORS данни до сантиметър, като осигурява светкавично фиксирано позициониране само за 3 секунди за бързи и точни резултати.

 

 

Надежен и гъвкав геодезически инструмент за разнообразни задачи

Независимо дали се извършва строителство на пътища, проучване на електропроводи, контрол на нивелацията на обекта или CAD приложение, MINU е компетентен за различни геодезически задачи. Със здрава компактна и преносима конструкция MINU е проектиран да издържа на най-тежките условия, а гъвкавите му режими за носене правят работата още по-лесна.  

Друго предимство е захранване с вградена, литиево-полимерна батерия, която осигурява до 15 часа работа. Кажете сбогом на честите прекъсвания на зареждането и останете продуктивни през целия ден!

 

За RinoNav

RinoNav, като част от групата Unistrong, пионер в геопространствените технологии, е основана през 2023 г. Продуктите, които представят са надеждни, точни и достъпни за широк кръг клиенти. Днес RinoNav е водещ производител на GNSS приемници и системи за автоматично насочване, известен със своите висококачествени и рентабилни решения.

За Геозона

ГЕОЗОНА е млада, бързоразвиваща се българска компания, стартирала търговската си дейност в началото на 2019 г.

Ние предлагаме решения за геопространствени данни и прецизно позициониране в области на приложение като геодезия и картография, минно дело, инфраструктурно и жилищно строителство, инженерна геодезия и архитектура. Също така, разполагаме и с различни видове геодезически инструменти, аксесоари и консумативи, в повечето случаи налични на склад.

Сподели с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *