);

Нова тотална станция за строителство – Zoom10 2″

Нова тотална станция за строителство – Zoom10 2″

Нова тотална станция за строителство – Zoom10 2″

Нова тотална станция за строителство – Zoom10 2″

Геозона има удоволствието да Ви представи най-новата тотална станция за строителство на GeoMax –  Zoom10.

Zoom10 е тотална станция в най-ниския клас тотални станции на GeoMax специално предназначена за строителни дейности.

Zoom10 е съвместима с X-Pad софтуера под андроид, с което работят всички тотални станции ZOOM.

Повече информация можете да намерите на продуктовата страница на GeoMax Zoom10.

За GeoMax AG

GeoMax, част от Hexagon, предоставя пълно портфолио от геодезически инструменти за строителни и геодезически фирми. Техните системи включват лесни за използване, високо точни геодезически тотални станции, GNSS приемници, уникални софтуерни решения, ротационни и тръбни лазери, оптични и дигитални нивелири и аксесоари. Тяхното продуктово портфолио е известно със здравина и надеждност на инструментите, използвана върхова технология на Geosystems дивизията в Hexagon, проектиран от и за потребителя в строителството и геодезията. Като част от Hexagon, GeoMax разполага с достъп до най-съвременните съоръжение за развитие и производство в Европа, Америка и Азия.
Hexagon е световен лидер в измервателната техника, софтуер и автономни решения, които спомагат за повишаване на производителността, надеждността и качеството.

 

За Геозона ЕООД

ГЕОЗОНА е млада, бързоразвиваща се българска компания, стартирала търговската си дейност в началото на 2019 г.

Ние предлагаме решения за геопространствени данни и прецизно позициониране в области на приложение като геодезия и картография, минно дело, инфраструктурно и жилищно строителство, инженерна геодезия и архитектура. Също така, разполагаме и с различни видове геодезически инструменти, аксесоари и консумативи, в повечето случаи налични на склад.