);

Нов полеви контролер – GeoMax Zenius X

Нов полеви контролер – GeoMax Zenius X

Нов полеви контролер – GeoMax Zenius X

Геозона – официален представител на GeoMax AG, Швейцария има удоволствието да Ви представи най-новия полеви контролер на GeoMax –  Zenius X. Специално приспособен за тотални станции, GNSS приемници и X-PAD Field софтуера на GeoMax, той е здрав и оборудван с висока резолюция камера, значително надграждащ предшественика си Zenius 5. Дисплея е отчетлив на пряка слънчева светлина.

И може би най-голямото предимство е Android операционна система. Симбиозата между новия Zenius X и X-PAD Ultimate Survey е несравнима.

 

Повече информация за новия полеви контролер Zenius X можете да видите ТУК: Zenius X;

За GeoMax AG

GeoMax, част от Hexagon, предоставя пълно портфолио от геодезически инструменти за строителни и геодезически фирми. Техните системи включват лесни за използване, високо точни геодезически тотални станции, GNSS приемници, уникални софтуерни решения, ротационни и тръбни лазери, оптични и дигитални нивелири и аксесоари. Тяхното продуктово портфолио е известно със здравина и надеждност на инструментите, използвана върхова технология на Geosystems дивизията в Hexagon, проектиран от и за потребителя в строителството и геодезията. Като част от Hexagon, GeoMax разполага с достъп до най-съвременните съоръжения за развитие и производство в Европа, Америка и Азия.
Hexagon е световен лидер в измервателната техника, софтуер и автономни решения, които спомагат за повишаване на производителността, надеждността и качеството.