);

Нашите Партньори

Нашите Партьори

Ние знаем, че едно партньорство може да бъде успешно в дългосрочен план, само ако дава решения и подпомага развитието и на двете страни. Затова избираме прецизно нашите партньори.
GeoMax AG, Швейцария
Строителство и Геодезия
GeoMax, част от Hexagon, предоставят пълно портфолио от геодезически инструменти за строителни и геодезически фирми. Техните системи включват лесни за използване, високопродуктивни Геодезически Тотални станции, GNSS инструменти, уникални софтуерни решения, ротационни и тръбни лазери, оптични и дигитални нивелири и аксесоари. Тяхното продуктово портфолио е известно с здравина и надеждност на инструментите, лекота на ползване и модерен софтуер, проектиран от и за потребителя в строителството и геодезията. От базата им в Европа, тяхната технология се разпространява в цял свят чрез широка мрежа за продажби и следпродажбена поддръжка и обслужване.
MICRODRONES GMBH
Професионални дронове за ФОТОГРАМЕТРИЯ И ЛИДАР
Microdrones е лидер на пазара в производството на професионални дронове. Microdrones разработва и предлага цялостно решение за LiDAR системи, съчетаващи безпилотни летателни апарати ( дронове) , различни видове сензори като LiDAR, пълно и средно форматни камери за фотограметрия, газ-детектори и софтуер за последваща обработка. Не на последно място техническа поддръжка от световна класа и напълно интегриран работен процес от начало до край. И всичко това за да може нашите клиенти да създават геопространствени данни с най-високо качество. Повече от 1500 компании по света се довериха на Microdrones®. А Вие?
GOTTLIEB NESTLE
Геодезически Аксесоари
С търговска дейност в цяла Европа като производител на геодезически аксесоари, името Gottlieb Nestle означава най-високи стандарти за качество, както и иновации. Gottlieb Nestle започват като класическо малко предприятие, което през годините се превръща в един от водещите европейски доставчици на геодезически системи и технология. Моля, убедете се сами в тяхното голямо разнообразие от продукти, свързани със строителството, геодезия и инфраструктура.
Call Now Button