);

Нашите Партньори

Нашите Партьори

В Геозона ЕООД ценим партньорството и сътрудничеството с водещи компании в областта на геодезията, картографията и геопространствените данни. Това ни позволява да предоставяме на нашите клиенти най-новите технологии и иновации в сферата, за да отговорим на техните нужди и изисквания.
Ние сме горди да си сътрудничим с водещи производители на геодезическо оборудване и софтуер, които споделят нашата визия за високо качество и надеждност. Нашите партньори са избрани с грижа и внимание, за да можем да предложим най-добрите решения.Независимо дали става въпрос за геодезически инструменти, GNSS приемници, лазерни сканиращи системи или софтуерни платформи, ние работим със световно признати марки, които са водещи в индустрията. Това ни позволява да предлагаме продукти с висока функционалност, надеждност и възможности за интеграция.През годините сме изградили успешни партньорски връзки, които ни дават възможност да бъдем в крак с последните тенденции и иновации в отрасъла. Работим със специализирани фирми, разработващи напреднали геопространствени системи и решения, което ни позволява да предоставяме на нашите клиенти комплексни и интегрирани решения за тяхната работа.Съвместните ни усилия са насочени към постигането на синергия и предлагането на най-доброто на нашите клиенти. Благодарение на нашите партньорски връзки, ние сме в състояние да предложим широка гама от решения, които са в съответствие с най-високите стандарти в индустрията.Благодарим на нашите партньори за доверието и сътрудничеството им. Заедно продължаваме да се развиваме и иновираме, за да предоставяме на нашите клиенти най-добрите решения и услуги в областта на геодезията и геопространствените данни.

GeoMax AG, Швейцария
Строителство и Геодезия
GeoMax, част от Hexagon, предоставят пълно портфолио от геодезически инструменти за строителни и геодезически фирми. Техните системи включват лесни за използване, високопродуктивни Геодезически Тотални станции, GNSS инструменти, уникални софтуерни решения, ротационни и тръбни лазери, оптични и дигитални нивелири и аксесоари. Тяхното продуктово портфолио е известно с здравина и надеждност на инструментите, лекота на ползване и модерен софтуер, проектиран от и за потребителя в строителството и геодезията. От базата им в Европа, тяхната технология се разпространява в цял свят чрез широка мрежа за продажби и следпродажбена поддръжка и обслужване.
GEOSLAM, Великобритания
SLAM лазерно сканиране
GeoSLAM е създадена от компанията 3D Laser Mapping, която е основана през 1999 г. 3D Laser Mapping са една от първите компании в света, продаващи хардуер за лазерно сканиране, със седалище в Нотингам, Великобритания.
MICRODRONES GMBH, Германия
LiDAR въздушно лазерно сканиране
Microdrones е лидер на пазара в производството на професионални дронове. Microdrones разработва и предлага цялостно решение за LiDAR системи, съчетаващи безпилотни летателни апарати ( дронове) , различни видове сензори като LiDAR, пълно и средно форматни камери за фотограметрия, газ-детектори и софтуер за последваща обработка. Не на последно място техническа поддръжка от световна класа и напълно интегриран работен процес от начало до край. И всичко това за да може нашите клиенти да създават геопространствени данни с най-високо качество. Повече от 1500 компании по света се довериха на Microdrones®. А Вие?
PHASE ONE, Дания
Фотограметрия
Phase One е водещ изследовател, разработчик и производител на средноформатни и широкоформатни цифрови камери, софтуер и решения за изображения. Основана през 1993 г., ние сме пионер в цифровите изображения. Ние сме разработили основни технологии за изображения и набор от цифрови камери и модули за изображения. Phase One осигурява най-високото качество на изображението в света по отношение на разделителна способност, динамичен обхват, прецизност на цветовете и геометрична точност. Като такива, ние се превърнахме във водещ доставчик на висококачествена технология за изображения в много бизнес сегменти. Това включва както хардуер, така и софтуер за въздушно картографиране, индустриална инспекция и цифровизация на културното наследство, както и обслужване на най-взискателните фотографи в света.
GEOCUE, САЩ
LiDAR въздушно лазерно сканиране
GeoCue е основана през 2003 г. в Хънтсвил, щата Алабама. Ние предлагаме софтуер, хардуер, обучение, поддръжка и консултантски услуги за LIDAR и картографиране с дрон, за да помогнем на потребителите да постигнат успешно събиране, обработка и управление на геопространствени данни.</p> <p>През 2009 г. GeoCue придоби QCoherent, които бяха създателите на софтуера LP360, който сега се разработва изцяло в GeoCue и е основният софтуер, използван за нашата LiDAR технология.
GOTTLIEB NESTLE, Германия
Геодезически Аксесоари
С търговска дейност в цяла Европа като производител на геодезически аксесоари, името Gottlieb Nestle означава най-високи стандарти за качество, както и иновации. Gottlieb Nestle започват като класическо малко предприятие, което през годините се превръща в един от водещите европейски доставчици на геодезически системи и технология. Моля, убедете се сами в тяхното голямо разнообразие от продукти, свързани със строителството, геодезия и инфраструктура.