);

Нов полеви софтуер за геодезия – X-PAD Ultimate

Нов полеви софтуер за геодезия – X-PAD Ultimate

Нов полеви софтуер за геодезия – X-PAD Ultimate

Нов полеви софтуер за геодезия X-PAD Ultimate за Android беше представен от GeoMax Швейцария.

X-PAD Ultimate е модулен, гъвкав и лесен за използване софтуер. Идеален за високо качествено изпълнение на топографски и строителни задачи, като измерване, кадастър, BIM проверка и контрол, картографиране, батиметрия и ГИС.

X-PAD Ultimate осигурява производителност при полева работа и перфектна интеграция между измервателните инструменти. Предлага се в две версии, една предназначена за професионални геодезисти и една предназначена за строителни компании, като предлага и за двете специфична работна среда и набор от специални функционалности.

X-PAD Ultimate има вградена функция за извършване на координатни трансформации към КС1970 (К-3, К-5, К-7, К-9) и КС2005 със зададени параметри от BGSTrans, директно във Вашето Андроид устройство. По този начин Вие можете директно да работите в КС1970 и КС2005.

Повече информация за най-новият полеви софтуер за геодезия X-Pad Ultimate можете да намерите ТУК.

 

За GeoMax AG

GeoMax, част от Hexagon, предоставя пълно портфолио от геодезически инструменти за строителни и геодезически фирми. Техните системи включват лесни за използване, високо точни геодезически тотални станции, GNSS приемници, уникални софтуерни решения, ротационни и тръбни лазери, оптични и дигитални нивелири и аксесоари. Тяхното продуктово портфолио е известно със здравина и надеждност на инструментите, използвана върхова технология на Geosystems дивизията в Hexagon, проектиран от и за потребителя в строителството и геодезията. Като част от Hexagon, GeoMax разполага с достъп до най-съвременните съоръжение за развитие и производство в Европа, Америка и Азия.
Hexagon е световен лидер в измервателната техника, софтуер и автономни решения, които спомагат за повишаване на производителността, надеждността и качеството.

 

За Геозона ЕООД

ГЕОЗОНА е млада, бързоразвиваща се българска компания, стартирала търговската си дейност в началото на 2019 г.

Ние предлагаме решения за геопространствени данни и прецизно позициониране в области на приложение като геодезия и картография, минно дело, инфраструктурно и жилищно строителство, инженерна геодезия и архитектура. Също така, разполагаме и с различни видове геодезически инструменти, аксесоари и консумативи, в повечето случаи налични на склад.