);

Гаранционно и извън гаранционно техническо обслужване - Сервиз

"Прецизността ни, вашият успех: Геодезически сервизен център на върха на точността."

Нашата компания е специализирана в предоставянето на висококачествени услуги за сервиз и ремонт на геодезически инструменти. Ние разбираме колко важни са тези инструменти за успешното изпълнение на проекти и измервания, затова се грижим да осигурим бързи, надеждни и професионални решения за вашите нужди.

Нашият екип от опитни техници има богат опит в областта на геодезията и ремонта на прецизни инструменти. Независимо дали става въпрос за рутинни поддръжки, диагностика на проблеми или комплексни ремонти, ние сме тук, за да ви помогнем.

Нашите услуги по сервиз и ремонт включват:

  • Рутинни поддръжки и проверки: Оптималната работа на геодезическите инструменти изисква периодични поддръжки и проверки. Нашите техници ще гарантират, че вашите инструменти са в изправност и работят с най-висока точност.

  • Диагностика и отстраняване на неизправности: Ако се сблъскате с проблеми в работата на вашия геодезически инструмент, нашият екип ще извърши точна диагностика и ще осигури бързо и ефективно отстраняване на проблема.

  • Замяна на компоненти и ремонт: При необходимост на замяна на части или по-сложни ремонти, ние разполагаме с необходимите ресурси и знания, за да възстановим функционалността на вашия инструмент.

  • Калибриране и тестване: Важно е вашите геодезически инструменти да са калибрирани и тествани за точност след ремонт или сервиз. Ние гарантираме, че инструментите ви ще бъдат настроени с внимание към детайла.

Ние разбираме, че времето е ценно и че геодезическите инструменти са ключови за вашата работа. Поради това се стремим да осигурим бързи обратни срокове и професионално обслужване, което да отговори на вашите изисквания.

За повече информация относно нашите услуги по сервиз и гаранционно обслужване, моля свържете се с нас. Ние сме тук, за да ви помогнем да поддържате вашия работен процес в пълна готовност и да гарантираме най-добрите резултати от вашия геодезически инструмент.

Ние разбираме важността на Вашата инвестиция и се ангажираме да минимизираме времето за проверка или сервизиране на Вашето оборудване.

КАЧЕСТВО

От момента, в който получим вашето оборудване, докато го получите обратно се стремим към най-високо ниво на обслужване. Внимание към детайла и изключителна прецизност са неразделна част от всяка стъпка в процеса на ремонт или калибриране.
ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА

Ние се отнасяме сериозно към Сервиза и разбираме, че Вашето оборудване е бизнес инструмент. Нашата задача е да Ви помогнем да изберете инструменти за ежедневната Ви работа, в които да вярвате и работата да носи удовлетворение. От първостепенно значение за успешната ни дейност са консултиране, техническа поддръжка и регулярен сервиз. Клиентите са сърцето на нашия бизнес и се надяваме да бъдат доволни по време на сервизното обслужването.​
ОРИГИНАЛНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Нашите търговски партньори инвестират сериозно в изследвания, разработки и безопасност. Те прилагат високи стандарти за контрол на качеството, за да гарантират, че Вашето оборудване има оригинални резервни части, които са надеждни и издръжливи.

Запитване за сервиз