);

Употребявани геодезически инструменти

Употребявани геодезически инструменти

Употребявани геодезически инструменти

Нова категория с употребявани геодезически инструменти

Геозона ЕООД отвори през декември 2019г. нова категория с употребявани геодезически инструменти.

Към този момент на страницата можете да намерите употребявани GNSS приемници на Leica Geosystems:

Leica Viva GS08   и два GNSS приемника: ГНСС Приемник Leica System 1200 [1/2]  и GNSS Приемник Leica System 1200 [2/2]

Отделно в категорията предлагаме 2 броя демонстрационни приемници  – Geomax Zenith25 PRO и два броя демонстрационни Geomax Zenith35 Pro TAG, които са използвани като демонстрационни на международни събития.

От роботизираните тотални станции в момента предлагаме нова Zoom 80 S 5″ Роботизирана/ Серво Тотална Станция, която в момента е извън производство. Имаме само 4 броя. Към тоталната станция опционално може да се добави и тунелен модул.

За повече информация, можете да се свържете с нас на телефон +359 883 368 886, на офисния ни Mail office@geo-zona.com или да ни пишете на контактната форма на сайта.

За GeoMax AG

GeoMax, част от Hexagon, предоставя пълно портфолио от геодезически инструменти за строителни и геодезически фирми. Техните системи включват лесни за използване, високо точни геодезически тотални станции, GNSS приемници, уникални софтуерни решения, ротационни и тръбни лазери, оптични и дигитални нивелири и аксесоари. Тяхното продуктово портфолио е известно със здравина и надеждност на инструментите, използвана върхова технология на Geosystems дивизията в Hexagon, проектиран от и за потребителя в строителството и геодезията. Като част от Hexagon, GeoMax разполага с достъп до най-съвременните съоръжение за развитие и производство в Европа, Америка и Азия.
Hexagon е световен лидер в измервателната техника, софтуер и автономни решения, които спомагат за повишаване на производителността, надеждността и качеството.

За Геозона ЕООД

ГЕОЗОНА е млада, бързоразвиваща се българска компания, стартирала търговската си дейност в началото на 2019 г.

Ние предлагаме решения за геопространствени данни и прецизно позициониране в области на приложение като геодезия и картография, минно дело, инфраструктурно и жилищно строителство, инженерна геодезия и архитектура. Също така, разполагаме и с различни видове геодезически инструменти, аксесоари и консумативи, в повечето случаи налични на склад.