);

FARO Connect

FARO Connect

Софтуер за обработка на данни заснети с FARO ORBIS

Най-добрият софтуер за обработка на данни за перфектни 3D облаци от точки и изображения

Защо FARO Connect?

Открийте потенциала на FARO Connect – най-доброто настолно решение за лесно управление на 3D облаци от точки и данни от изображения. Задвижван от патентования SLAM алгоритъм на GeoSLAM, Connect е универсален софтуер за локална обработка на данни от FARO Orbis с връзка към опционалната облачна платформа FARO Sphere® XG за преглед, споделяне и съвместна работа. Насладете се на надеждни 3D визуализации чрез програмата за преглед на данни и наблюдавайте как вашите цифрови модели оживяват. Усъвършенствайте данните си и ги направете по-ясни чрез серия от автоматизирани филтри, включително работни процеси за отклонения, шум, изтъняване и преходни процеси. Освен това използвайте автоматизирани обработки за допълнително оптимизиране на данните, включително откриване на промени, и подгответе данните си за допълнителен анализ с широк набор от опции за експорт.

По-лесна обработка на данни от всякога...

Още информация за Connect

Регистриране на множество облаци от точки в FARO SCENE


За несравнимо качество на данните и глобална точност импортирайте и регистрирайте сканиранията си с помощта на технологията Flash във FARO SCENE и използвайте нейните интерактивни възможности за регистраци.

Най-добър в своя клас обработка


FARO Connect е идеалното решение за обработка на данни от FARO Orbis и намалява времето за интерактивна обработка от страна на потребителя чрез използване на автоматизирани работни потоци..

Разнообразие от опции за експорт


Прехвърляйте безпроблемно данните от 3D облака от точки в текущите си работни процеси за по-нататъшен анализ и моделиране с редица опции за експорт, включително LAZ, LAS, E57, PLY и TXT.


Удобен за потребителя интерфейс


FARO Connect е чист и лесен за използване софтуер както за нови, така и за опитни потребители на мобилно сканиране.


Връзка към FARO Sphere XG


Качвайте директно локално обработените си данни в платформата за цифрова реалност Sphere XG, за да имате достъп, да преглеждате, измервате, споделяте и да си сътрудничите със заинтересованите страни навсякъде – единна перспектива за вашия проект.
 

Автоматично георефериране


Използвайте отрaжателните стикери или контролни точки в работния си процес за георефериране на 3D облак от точки във FARO Connect. Софтуерът автоматично открива измерените отражателни стикери и използва позициите на стикерите за локализиране на облака от точки в реално местоположение. Алтернативно, поставете скенера върху известна контролна точка за кратък период от време и информацията ще бъде съхранена в 3D облака от точки.

Обработка на данни


Локалната обработка във FARO Connect позволява на потребителите да обработват 50% по-бързо без компромис с качеството на данните и толкова често, колкото е необходимо, с пълна собственост върху данните. Алтернативно, можете просто да качите данни от облака от точки в решението Sphere XG Reality Capture, за по-добро сътрудничество с други заинтересовани лица. Гъвкавата обработка и съхранение, без собственост на трети страни, води до по-сигурно и ясно сътрудничество.
 

Автоматично филтриране на данни


FARO Connect разполага с редица инструменти за автоматично филтриране, които ви помагат да получите най-добрите резултати от вашите 3D данни за облаци от точки. Те включват отстраняване на отклоненията, намаляване на шума и отстраняване на преходните точки, за да се подобри крайният резултат от данните. Инструментите за филтриране са в рамките на Connect и могат да се прилагат автоматично към всеки набор от данни.
 

Автоматично оцветяване на облака от точки


Използвайте вградената камера на FARO Orbis за заснемане на панорамни изображения и постигане на RGB оцветяване на вашите 3D данни от облака от точки в програмата FARO Connect. С помощта на един автоматизиран работен процес Connect ще обработи вашите данни, ще създаде панорамни снимки, ще позиционира изображенията върху вашия облак от точки и ще оцвети набора от данни.
 

Перфектният инструмент за многократно събиране на данни и съвместна работа


Лесно прехвърляне на локално обработени данни към FARO Sphere XG за по-добра представа за работната среда. Подобрете вземането на решения чрез предоставяне на редовно заснемани данни и използване на FARO Connect и Sphere XG, за да увеличите сътрудничеството, да гарантирате, че обектите се движат по график и са въведени мерки за пестене на пари.
 

Използвайте функциите на Connect за по-добри данни


Независимо дали става въпрос за големи нива на детайлност, оцветени данни или по-бърза обработка на данните, FARO Connect предлага широк набор от инструменти за различни нужди на потребителите. Почистете данните с помощта на инструменти за автоматично филтриране или оцветете данните. Алтернативно, обработвайте данни от мобилни или FLASH сканирания в зависимост от нивото на детайлност, което искате да достигнате. От големи строителни обекти до картографиране на гори – Connect разполага с подходящите инструменти за обработка за всяка задача.
 

Бърза информация за състоянието на мината


Обработвайте данните на място по-бързо и уверено, толкова често, колкото е необходимо. Предоставяйте на заинтересованите лица редовни актуализации за напредъка на мината и контролирайте всички проблеми, свързани с безопасността, за да подобрите производителността, да повишите безопасността на работниците и в крайна сметка да доведете до по-висока възвръщаемост на инвестициите.
Научете повече

Искате да знаете как може да използвате Faro Connect – универсален софтуер за обработка на данни за перфектни 3D облаци от точки и изображения? Попълнете формуляра по-долу и един от нашите експерти ще се свърже с Вас. 

    Бележка: Вашият email адрес няма да бъде публикуван.