);

Zone40 T

GeoMAX Zone40 Т

Ротационен лазер

Едно докосване е достатъчно

Ротационният лазер  Zone40 T е специално проектиран инструмент, който се отличава с невероятна прецизност, обхват и издръжливост. Един от ключовите му елементи е въртящата се глава, която е напълно запечатана, за да осигури непрекъсната работа дори в най-трудни условия. Това е от съществено значение за експлоатация на инструмента в различни обстановки и за поддържане на високата му екологична оценка IP67. Важно е да се отбележи, че Zone40 T предлага същата прецизност и обхват като по-големия модел Zone60, но с по-малко бутони за управление, което го прави изключително удобен и лесен за използване.

 

Серия Zone40 T


Серията GeoMax Zone предлагат широка гама от строителни инструменти, които отговарят на нуждите на всички професии и приложения. Независимо дали сте начинаещ в индустрията или опитен професионалист, занимаващ се със сложни проекти, лазерните ротационни нивелири на GeoMax са разработени да бъдат готови за работа, когато вие сте готови за това. Те предлагат надежност, прецизност и удобство на всяко ниво на опит, като осигуряват необходимата поддръжка и функционалност за всяко приложение в строителството.


Едно докосване


Лазерът Zone40 T от серията Zone е изключително лесен за използване благодарение на своя единствен бутон за управление. Просто като натиснете бутона за захранване, лазерът се активира и автоматично се нивелира, осигурявайки стабилен хоризонтален лъч за всеки потребител. Информация като нивото на батерията и предупреждения за височина на инструмента се предоставят чрез редица светодиоди, което прави употребата му максимално удобна и лесна за разбиране дори за начинаещи.Прецизност


Когато става въпрос за външни проекти, където е необходимо точно нивелиране, Zone40 T отговаря на изискванията както на начинаещите, така и на професионалисти.Неговата надеждност и точност го правят подходящ за проекти, които изискват внимание към дори най-малките детайли. Такъв е случаят, когато се работи на открито, където дори най-малката грешка може да има големи последици за крайния резултат на проекта. Zone40 T е надежден инструмент, който осигурява необходимата прецизност и стабилност, за да се гарантира успешното изпълнение на проекта.

Надеждни при всякакви условия

Ротационните лазери Zone40 T на GeoMAX са изключително здрави и надеждни, подходящи за работа във всички условия. Те са солидно изработени и се отличават с висока издръжливост, което ги прави подходящи за различни строителни проекти. Освен това, те предлагат множество опции за зареждане на енергия и сменяеми аксесоари, което позволява на потребителите да ги персонализират спрямо конкретните си нужди и предпочитания. Такъв дизайн на инструментите позволява по-голяма гъвкавост и удобство при работа, като ги прави подходящи за разнообразни приложения в строителството.

ОписаниеСамонивелиращ се, хоризонтален лазер с един бутон
Обхват на работа900 m / 3000 ft
Прецизност± 1.5 mm на 30 m (±1/16” на 100 ft)
Обхват на самонивелиране± 5°
Скорост на ротиране600 rpm
Тип лазерни диоди / Клас на лазера635 nm (видим) / клас 1
Батерия4 D-клетки алкални / Li-Ion
Издръжливост на батерията повече от 60 часа (алкални) /повече от 40часа (Li-Ion)
Темп. на работа-10°C дo 50°C 14°F дo 122°F
Темп. на съхранение

-30°C до 70°C

-22°F дo 158°F
ЗащитаIP67

Научете повече

Искате ли да знаете как може да използвате Zone40 T –  роатицонен лазерен нивелир? Попълнете формуляра по-долу и един от нашите експерти ще се свърже с Вас. 

    Бележка: Вашият email адрес няма да бъде публикуван.