);

BAUMA 2019

BAUMA 2019

BAUMA 2019

Всички ключови производители, всички иноватори, най-новите тенденции. BAUMA  е повече от водещото търговско изложение в света – това е сърцето на индустрията. То определя темпото и открива нови бизнес хоризонти. С около 600 000 участници, ново оформление и дори повече пространство, то е не само най-голямото място за срещи в международната индустрия, но и най-важното от тях. Защото предлага достъп до всички пазари и потенциални клиенти и по този начин предлага повече възможности за бизнес.

Посетете Geomax на Bauma 2019

За строителните инженери и специалисти, портфолиото на GeoMax Строителен Отдел  е богато и завършено. От точни нива до стабилни въртящи се лазери. Портфолиото за строителство отговаря на всички търсения в тази индустрия.

И съвсем естествено Geomax  е част от BAUMA ( от 8 до 14 Април в Мюнхен), водещият световен търговски панаир в строителната индустрия: 605 000 м² изложбена площ, 3,425 изложители от 58 страни и 583 736 посетители от 219 страни.

За BAUMA се твърди, че не само се фокусира върху традиционните производители, но и върху бъдещето. Изложбата ни показва голямата картина, с представяне не само на технологии в строителството, но и в минната индустрия  и строителните материали в нейното пълно измерение.

Посететe Geomax на щанд  – A2.202/A12.14.

До скоро в Мюнхен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *