);

InterGeo 2019 – Посетете щанда на GeoMax

InterGeo 2019 – Посетете щанда на GeoMax

InterGeo 2019 – Посетете щанда на GeoMax

InterGEO е най-важното международно бизнес събитие в света на Геодезията.

InterGEO ще се проведе между 17 и 19 Септември 2019г в Щутгарт, Германия.

Разбира се, GeoMax, част от Hexagon ще има щанд. Можете да се запознаете с екипа на X-Pad и продуктите на GeoMax на щанд F3.043 в зала 3.

Основният ни производител за геодезически аксесоари Gottlieb Nestle GmbH също ще присъства на InterGEO и можете да се запознаете с него на щанд: D3.052 в зала 3.

Свържете се с Нас за допълнителна информация на office [@] geo-zona.com

 

За GeoMax AG

GeoMax, част от Hexagon, предоставя пълно портфолио от геодезически инструменти за строителни и геодезически фирми. Техните системи включват лесни за използване, високо точни геодезически тотални станции, GNSS приемници, уникални софтуерни решения, ротационни и тръбни лазери, оптични и дигитални нивелири и аксесоари. Тяхното продуктово портфолио е известно със здравина и надеждност на инструментите, използвана върхова технология на Geosystems дивизията в Hexagon, проектиран от и за потребителя в строителството и геодезията. Като част от Hexagon, GeoMax разполага с достъп до най-съвременните съоръжение за развитие и производство в Европа, Америка и Азия.
Hexagon е световен лидер в измервателната техника, софтуер и автономни решения, които спомагат за повишаване на производителността, надеждността и качеството.

 

За Геозона ЕООД

ГЕОЗОНА е млада, бързоразвиваща се българска компания, стартирала търговската си дейност в началото на 2019 г.

Ние предлагаме решения за геопространствени данни и прецизно позициониране в области на приложение като геодезия и картография, минно дело, инфраструктурно и жилищно строителство, инженерна геодезия и архитектура. Също така, разполагаме и с различни видове геодезически инструменти, аксесоари и консумативи, в повечето случаи налични на склад.