);

Всички продукти

Хардуер

Аксесоари

Софтуер

Приложения

Най-доброто решение за мобилно сканиране

Вашият универсален инструмент за заснемане, обработка и разбиране на света около вас.

Точки в секунда
300 000
Обхват
100 метра
Точност*
до 6мм
Обработка
в Реално време

* Относителна точност

Визуализация в Реално време докато сканирате със ZEB Horizon RT

Направете картографирането лесно. Виждате къде сте сканирали в реално време, докато вървите. Потвърждението, че всичката работа е завършена успешно е спокойствие или казано с други думи: пестене на време, а времето е пари.

Технически характеристики

Точки в секунда
300 000
Обхват
100 метра
Точност *
до 6мм
Обработка
в Реално време

    *Относителна

Скорост
Със скорост на сканиране от 300 000 точки в секунда, това е гаранция за бързина при работата независимо дали работите по-лек или по-сложен обект. Сканирането със ZEB HORIZON винаги е навреме.
Универсалност
Със супер обхват от 100 метра, ZEB Horizon е нашият универсалният SLAM ръчен 3D лазерен скенер. Най-голямото му предимство е не само обхвата, но и възможността за монтаж на дрон, раница или върху автомобил. Използвайте го на открито, на закрито или под земята, за големи и малки обекти.
Точност
ZEB HORIZON осигурява 3D сканиране с точност на измерване от 6 mm сравнима с геодезическите способ. Това Ви осигурява висока степен на детайл и точни измервания.
Преносимост
Лек и преносим, можете да се движите свободно, докато използвате това устройство. Този преносим 3D скенер разполага с въртящ се LiDAR сензор с широко зрително поле. Неговият компактен размер и ергономичен дизайн го правят удоволствие да го използвате.

ZEB HORIZON RT

Вече наличен и с функция Реално време

Нашият най-универсален скенер вече е наличен с визуализации на данни в реално време. ZEB Horizon RT ви позволява да проследявате напредъка си, докато сканирате. Това е идеалният, лесен за използване инструмент, за да получите представа в реално време за вашите сканирания и докато вървите да видите как вашият облак от точки се създава.

Какво е включено при покупката на ZEB Horizon RT?

При закупуване на лазерен SLAM скенер модел GeoSLAM ZEB получавате стандартно всичко описано по-долу.

Визуализирайте вашите данни в софтуера GeoSLAM Connect като използвате всички налични допълнителни автоматизирани обработки.
Автоматично създавайте чисти, геореферирани облаци от точки. С натискането на един бутон вашите данни ще бъдат автоматично обработени, записани в папка по ваш избор и подготвени за следващата стъпка от вашия работен процес.
Виж повече
Пакетът "Следпродажбено обслужване" за максимално използване на вашите ZEB продукти

Пълен пакет за следпродажбено обслужване, при който ще имате право на всички най-нови софтуерни актуализации и нови функции, неограничена софтуерна поддръжка и до 3 години хардуерна гаранция.
Виж повече
Мястото за всички помощни материали за продуктите на GeoSLAM
С едно влизане в My GeoSLAM акаунт ще имате достъп до:

1. Академия GeoSLAM – Извлечете максимума от своите продукти GeoSLAM с обучителни видеоклипове, най-добри практики и ръководства за потребителя.

2. Библиотека – Потърсете в библиотеката статии за отстраняване на проблеми и отговори на често задавани въпроси.
Виж повече

Кой модел ZEB е най-подходящ за вашият бизнес?

ZEB GO
Ако търсите надежден начин за сканиране на пространствата, запознайте се със ZEB Go – вашата първа стъпка в ръчната технология SLAM.
Виж повече
ZEB REVO RT
Ръчен, лек и лесен за използване, ZEB Revo RT ви позволява да създавате изключително точни 3D модели за минути, докато сте в движение.
Виж повече
ZEB HORIZON
С обхват от 100 м ZEB Horizon е насравним за използване на открито. Но неговият лек и компактен дизайн също го правят идеален за работа и на закрито.
Виж повече
ZEB HORIZON RT
Нашата най-универсална SLAM система сега с визуализация на данните и в реално време. Снимайте с увереност със ZEB Horizon RT чрез визуализиране на данни в реално време.
Виж повече

Научете повече

Искате ли да знаете как може да използвате GeoSLAM скенер във Вашата работа? Попълнете формуляра по-долу и един от нашите експерти ще се свърже скоро.. 

    Бележка: Вашият email адрес няма да бъде публикуван.