);

Всички продукти

Хардуер

Аксесоари

Софтуер

Приложения

Сканирай, обработвай и следи прогреса в реално време

Преглеждай облака от точки в реално време по време на самото сканиране.

Точки в секунда
43,000
Обхват
30 метра
Точност*
до 6мм
Обработка
в Реално време

* Относителна точност

Измерване в Реално време

Ръчен, лек и лесен за използване, лазерният скенер ZEB Revo RT ви позволява бързо да създавате изключително точни 3D модели в рамките на минути, докато сте в движение.

Технически характеристики

Точки в секунда
43 000
Обхват
30 метра
Точност *
до 6мм
Обработка
в Реално време

    *Относителна

Скорост
С 43 000 точки на сканиране в секунда, това е бързо сканиране както на по-обикновенни, така и на по-сложни обекти. Можете да извършвате висококачествени заснемания за кратко време.
Реално време
Получавате представа в реално време за вашето сканиране, виждате областите, които сте покрили (или пропуснали) и маршрута, по който сте минали> Проверете всичко преди да напуснете обекта.
Точност
ZEB Revo RT осигурява 3D сканиране с относителна точност на измерване до 6 mm в зависимост от околната среда. Това Ви осигурява висока степен на детайл и точни измервания.
Преносимост
Лек и преносим, можете да се движите свободно, докато използвате това устройство. Този преносим 3D скенер разполага с въртящ се LiDAR сензор с широко зрително поле. Неговият компактен размер и ергономичен дизайн го правят удоволствие да го използвате.

Един ръчен 3D скенер
толкова много начини да го използвате

Комбинирайте с други технологии, софтуер и решения, за да заснемете повече с вашия ръчен 3D скенер. ZEB Revo RT е решение за 3D сканиране и генериране на точни, висококачествени и професионални резултати.

ZEB Revo RT може да бъде комбиниран с една от многото ни опции за монтаж. Повдигнете или спуснете вашия ZEB в трудни пространства като окачени тавани или шахти с използване на макара или щок удължител.

3D скенери в комбинация със SLAM технология от ново поколение

Автоматично създавайте чисти, геореферирани облаци от точки.

С натискането на един бутон вашите данни ще бъдат автоматично обработени, записани в папка по ваш избор и подготвени за следващата стъпка от работния процес.  

Софтуерът GeoSLAM Connect се доставя в комплект с всеки закупен лазерен скенер ZEB.

Всички снимки и данни, които събирате, са ваши собственост. Съхранението и правилното използване са ваша отговорност.

Данните от GeoSLAM скенери са съвместими с всички софтуери, който работят с универсални файлови формати като LAZ/LAS/PLY/TXT/e57.

Примерни данни

ZEB Revo RT Галерия

Какво е включено при покупката на ZEB Revo RT?

При закупуване на лазерен SLAM скенер модел GeoSLAM ZEB получавате стандартно всичко описано по-долу.

Визуализирайте вашите данни в софтуера GeoSLAM Connect като използвате всички налични допълнителни автоматизирани обработки.
Автоматично създавайте чисти, геореферирани облаци от точки. С натискането на един бутон вашите данни ще бъдат автоматично обработени, записани в папка по ваш избор и подготвени за следващата стъпка от вашия работен процес.
Виж повече
Пакетът "Следпродажбено обслужване" за максимално използване на вашите ZEB продукти

Пълен пакет за следпродажбено обслужване, при който ще имате право на всички най-нови софтуерни актуализации и нови функции, неограничена софтуерна поддръжка и до 3 години хардуерна гаранция.
Виж повече
Мястото за всички помощни материали за продуктите на GeoSLAM
С едно влизане в My GeoSLAM акаунт ще имате достъп до:

1. Академия GeoSLAM – Извлечете максимума от своите продукти GeoSLAM с обучителни видеоклипове, най-добри практики и ръководства за потребителя.

2. Библиотека – Потърсете в библиотеката статии за отстраняване на проблеми и отговори на често задавани въпроси.
Виж повече

Кой модел ZEB е най-подходящ за вашият бизнес?

ZEB GO
Ако търсите надежден начин за сканиране на пространствата, запознайте се със ZEB Go – вашата първа стъпка в ръчната технология SLAM.
Виж повече
ZEB REVO RT
Ръчен, лек и лесен за използване, ZEB Revo RT ви позволява да създавате изключително точни 3D модели за минути, докато сте в движение.
Виж повече
ZEB HORIZON
С обхват от 100 м ZEB Horizon е насравним за използване на открито. Но неговият лек и компактен дизайн също го правят идеален за работа и на закрито.
Виж повече
ZEB HORIZON RT
Нашата най-универсална SLAM система сега с визуализация на данните и в реално време. Снимайте с увереност със ZEB Horizon RT чрез визуализиране на данни в реално време.
Виж повече

Научете повече

Искате ли да знаете как може да използвате GeoSLAM скенер във Вашата работа? Попълнете формуляра по-долу и един от нашите експерти ще се свърже скоро.. 

    Бележка: Вашият email адрес няма да бъде публикуван.