);

Архитектурно строителна седмица с Геозона

Архитектурно строителна седмица с Геозона

Архитектурно строителна седмица с Геозона

Архитектурно строителна седмица с Геозона.

 

Ако трябва да определим с две дума секторите „Строителство“ и „Архитектура“, то те са „устойчивост“ и „модернизация‘. Едни от най-бързо развиващите се и динамични сектори в България организират своето ежегодно изложение от 30 Март до 02 Април.
Водещите теми на събитието, се придържат към тенденциите от последните години, а именно  енергоефективност, екологичност и функционалност в строителството.

С радост съобщаваме на нашите клиенти и партньори, че Геозона ще бъде част от най-големия форум за 2022 г. в сферата на строителството и архитектурата. Нашата компания се е стремяла винаги да отговаря на най-новите, функционални и високотехнологични нужди на своите партньори. Ето защо, фокусът на нашето участие ще бъде 3D лазерното сканиране и по-специално ръчният скенер ZEB Horizon от GeoSLAM.

GeoSLAM ZEB Horizon е универсална система за мобилно сканиране и създаване на 3D облаци от точки.

С обхват от 100м,  ZEB Horizon е чудесен за изполване на открито, включително и при обекти, които са разположени по-далеч един от друг. Лекият и компактен дизайн го прави идеален и за вътрешни измервания.

Със скорост на събиране от 300 000 точки в секунда и точност 1-3см, ZEB Horizon е подходящ за широк спектър от приложения като:

  • заснемания на сгради и създаване на етажни схеми;
  • заснемане на обекти за изготвяне на 3D модел;
  • заснемане на трудно достъпни или недостъпни обекти;

 

Ще имате възможност да видите как работи скенера както и обработката на суровия облак от точки и крайният продукт!

А повече информация за ръчният скенер ZEB Horizon от GeoSLAM можете да откриете ТУК.

Осъзнаваме, че събитията през последните две години изместиха фокуса на бизнес срещите на живо, с тези в онлайн пространството. Но екипът ни, силно вярва, че именно срещата лице в лице изгражда взаимоотношения базирани на доверие, професионализъм и отдаденост. Заповядайте на щанд 3А14, в периода от 30.03.22 до 01.04.22 от 10:00 до 18:00 и на 02.04.22 от 10:00 до 16:00.

Възползвайте се от възможността да запазите среща с наш представител като ни се обадите на 0883468886 или ни изпратите имейл на office@geo-zona.com до 29 Март. Член на екипа ни ще се свърже с Вас и ще подготви конкретната информация, съобразена с Вашите изисквания и нужди.

Ще Ви очакваме!

Повече информация за изложението ТУК

 

За GeoSLAM

GeoSLAM е създадена от компанията 3D Laser Mapping, която е основана през 1999 г. 3D Laser Mapping са една от първите компании в света, продаващи хардуер за лазерно сканиране, със седалище в Нотингам, Великобритания. 

Старите инструменти не се вписват в новия дигитален свят

Живеем в свят, управляван от данни. Животът ни е пълен с данни и всеки ден създаваме все повече и повече. Екипът на GeoSLAM знаеше, че трябва да има начин за дигитализиране на 3D лазерното сканиране и създаване на 3D данни, но това да става по -бързо, по -лесно и възможно на места, които преди това би било невъзможно да се сканират. Старите инструменти вече бяха неадекватно решение.

През 2013 г. GeoSLAM в съвместно производтсво със CSIRO  пусна на пазара първият първият ръчен SLAM скенер за мобилно 3D лазерно събиранане на данни   ZEB1, задвижван от интелигентен алгоритъм, който продължава да се развива и става все по -интелигентен всеки път, когато се използва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *