);

Виртуално заснемане с Geomate SG6

Виртуално заснемане с Geomate SG6

Виртуално заснемане с Geomate SG6

Компактен,висококачествен ГНСС применик Geomate SG6, който интегрира най-новите технологии за GNSS, Auto-IMU, RTK и двойна камера

GeoMate SG6 е компактен и здрав ГНСС приемник, който предлага множество възможности за геодезисти. Включително виртуално трасиране, както и виртуално измерване с вградена камера и 3D моделиране. Той поддържа проследяване на сигнали от множество спътникови системи (BeiDou, GPS, GLONASS, Galileo и други) чрез вградения си 1608-канален модул, което гарантира прецизно позициониране дори в предизвикателни среди.

Приемника SG6 оптимизира времето за работа с до 50% чрез технологията за визуално измерване и трасиране

Чрез двете камери на приемника, 3D моделирането на сгради и други обекти,  ефективно се комбинира с данни от дронове и GNSS RTK за прецизно моделиране на големи площи. SG6 е лесен за използване и предлага значителна гъвкавост чрез съвместимост със стандартния за индустрията софтуер за 3D моделиране. Получаването на CORS данни е с точност до сантиметър, като осигурява бързо фиксирано решение само за 3 секунди за точни резултати.

 

 

Оптимално приложение на камерата

ГНСС приемникът SG6 използва камера за прецизни геодезически измервания, дори в условия с ограничени сигнали или труден достъп. Камерите му извличат триизмерни координати от видео, осигурявайки висока ефективност и надеждност. Включването на високоточни IMU данни в алгоритъма за фотограметрия допълнително подобрява точността на измерванията.

 

За Geomate Positioning

Geomate Positioning e  oснована през 2018 г, като предоставя първокласни наземни, морски и въздушни геодезически системи и решения на клиенти от цял свят. С богат опит в областта на геоматичните приложения, екипът разработва геодезически решения, които напълно отговарят на очакванията на  клиентите за най-ефективни операции на терен.

За Геозона

ГЕОЗОНА е млада, бързоразвиваща се българска компания, стартирала търговската си дейност в началото на 2019 г.

Ние предлагаме решения за геопространствени данни и прецизно позициониране в области на приложение като геодезия и картография, минно дело, инфраструктурно и жилищно строителство, инженерна геодезия и архитектура. Също така, разполагаме и с различни видове геодезически инструменти, аксесоари и консумативи, в повечето случаи налични на склад.

Сподели с приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *