);

Месец на интернет семинари от GeoMax

Месец на интернет семинари от GeoMax

Месец на интернет семинари от GeoMax

Месец на интернет семинари от GeoMax

Здравейте,

Кога за последно сте отделяли достатъчно време за самообучение. Забързани в ежедневието то винаги остава малко по-малко на заден план.

В тези няколко месеца на социална дистанция и предимно работа от вкъщи решихме, че ще Ви бъде интересно да научите малко повече за геодезическите инструменти и софтуер от GeoMax.

От 14 април 2020г
всяка седмица до юли GeoMax ще излъчва интернет семинари –  уебинари на живо.

В тези интернет семинари от GeoMax експерти на компанията ще представят по-задълбочено различни теми и ще споделят своите познания с Вас нашите бъдещи и настоящи клиенти.

Разгледайте програмата тук:

https://geomax-positioning.com/about-us/events-calendar

След като разгледате програмата може да попълните индивидуална форма за регистрация за съответния онлайн семинар. Уебинарите се провеждат на живо и може да зададете вашите въпроси към водещия лектор.

Но за тези от Вас, които поради една или друга причина са пропуснали часа ще получите линк към записаната сесия.

Приятно гледане!

Екипът на Геозона ЕООД

 

За GeoMax AG

GeoMax, част от Hexagon, предоставя пълно портфолио от геодезически инструменти за строителни и геодезически фирми. Техните системи включват лесни за използване, високо точни геодезически тотални станции, GNSS приемници, уникални софтуерни решения, ротационни и тръбни лазери, оптични и дигитални нивелири и аксесоари. Тяхното продуктово портфолио е известно със здравина и надеждност на инструментите, използвана върхова технология на Geosystems дивизията в Hexagon, проектиран от и за потребителя в строителството и геодезията. Като част от Hexagon, GeoMax разполага с достъп до най-съвременните съоръжение за развитие и производство в Европа, Америка и Азия.
Hexagon е световен лидер в измервателната техника, софтуер и автономни решения, които спомагат за повишаване на производителността, надеждността и качеството.

 

За ГЕОЗОНА ЕООД

ГЕОЗОНА е млада, бързоразвиваща се българска компания, стартирала търговската си дейност в началото на 2019 г.

Ние предлагаме решения за геопространствени данни и прецизно позициониране в области на приложение като геодезия и картография, минно дело, инфраструктурно и жилищно строителство, инженерна геодезия и архитектура. Също така, разполагаме и с различни видове геодезически инструменти, аксесоари и консумативи, в повечето случаи налични на склад.

Предлагайки консултации и продажба на геодезически измервателни уреди и продукти, ГЕОЗОНА се стреми към предоставяне на изключително високо ниво на обслужване за “най-новите продукти”, достъпни за наемане и продажба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *