);

Екипът

Екипът

Екипът на Геозона ЕООД е съставен от отдадени и опитни професионалисти, които се гордеят със своето знание и опит в областта на геодезията и геопространствените данни. Нашата отборна работа и ангажираност са ключови за постигането на отлични резултати и удовлетворени клиенти.

Всеки член на нашия екип притежава специализирани умения и експертиза в различни аспекти на геодезията и геопространствените данни. Ние сме готови да предоставим индивидуално и персонализирано решение за всяко предизвикателство, с което се срещат нашите клиенти.

Високото качество на нашите продукти и услуги се основава на знанието, уменията и ангажираността на нашия екип. Постоянно се обучаваме и сме в крак с последните тенденции и иновации в сферата, за да можем да предоставяме най-добрите решения на нашите клиенти.

Работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, като ги подкрепяме през целия процес – от консултацията и избора на правилното оборудване до инсталацията, обучението и поддръжката. Нашата цел е да създадем дълготрайни и успешни взаимоотношения с нашите клиенти, като им предоставяме не само продукти, но и професионално съдействие и експертно знание.

Екипът на Геозона ЕООД е готов да отговори на вашите нужди и изисквания. С неговата ангажираност и професионализъм, ние ще ви помогнем да постигнете вашите цели и успехи в геодезията и геопространствените данни.

Управител
Старши инженер продажби
Stela Ilieva
Инженер техническа поддръжка
Младши инженер продажби