);
ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ за ТЕОДОЛИТ И НИВЕЛИР!

ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ за ТЕОДОЛИТ И НИВЕЛИР!

ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ за ТЕОДОЛИТ И НИВЕЛИР!

Само през месец Октомври и Ноември имате възможност да ЗАКУПИTE ЕЛЕКТРОНЕН ТЕОДОЛИТ ZIPP 02 и КОМПЛЕКТ ОПТИЧЕН НИВЕЛИР NAL32 за САМО 2580 лева. (с ДДС).

С 2″ ъглова точност и вграден лазерен отвес за по-лесно центриране Zipp02 от GeoMax AG се превръща в лидер на пазара.

Немско качество на супер цена е най-честият коментар за комплекта оптичен нивелир NAL32 от Нестле Германия. 32х увеличение на зрителната тръба за лесно отчитане, леката алуминиева тринога и 5м лата са част от характеристиките на този супер атрактивен комплект.

И това не е всичко, получавате също и безплатна доставка на територията на България!!!

Допълнителна информация за всеки един от комплектите може да видите тук:

Електронен теодолит Zipp02

и тук:

Немски оптичен нивелир NAL32 с 24 месеца гаранция

С търговска дейност в цяла Европа като производител на геодезически аксесоари, името Gottlieb Nestle означава най-високи стандарти за качество, както и иновации. Gottlieb Nestle започват като класическо малко предприятие, което през годините се превръща в един от водещите европейски доставчици на геодезически системи и технология. Моля, убедете се сами в тяхното голямо разнообразие от продукти, свързани със строителството, геодезия и инфраструктура.
За GeoMax AG

GeoMax, част от Hexagon, предоставя пълно портфолио от геодезически инструменти за строителни и геодезически фирми. Техните системи включват лесни за използване, високо точни геодезически тотални станции, GNSS приемници, уникални софтуерни решения, ротационни и тръбни лазери, оптични и дигитални нивелири и аксесоари. Тяхното продуктово портфолио е известно със здравина и надеждност на инструментите, използвана върхова технология на Geosystems дивизията в Hexagon, проектиран от и за потребителя в строителството и геодезията. Като част от Hexagon, GeoMax разполага с достъп до най-съвременните съоръжения за развитие и производство в Европа, Америка и Азия.
Hexagon е световен лидер в измервателната техника, софтуер и автономни решения, които спомагат за повишаване на производителността, надеждността и качеството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *