);

ZENITH16 с обновена ГНСС платка – NovAtel OEM719

ZENITH16 с обновена ГНСС платка – NovAtel OEM719

ZENITH16 с обновена ГНСС платка – NovAtel OEM719

Представяме ви Zenith16 с обновена GNSS платка NovAtel OEM719, който поставя нови стандарти в прецизното позициониране и надеждност.

Обновен с NovAtel OEM719 ГНСС измервателна платка от най-висок клас, геодезическия приемник Zenith16 от GeoMax AG, Швейцария предлага впечатляващ набор от функции, които ще отговорят на нуждите дори на най-взискателните професионалисти.

Zenith16 е създаден, за да бъде Вашия надежден партньор в геодезия, строителство и други приложения, където прецизността и надеждността са от решаващо значение. С уникалните си характеристики и издръжлива конструкция, този приемник ще Ви помогне да постигнете най-високите стандарти в работата си.

Представяме Ви основните технически характеристики на обновения Zenith16:

  • 555 канала: Гарантирана прецизност и надеждност с впечатляващия капацитет за обработка на сигнали.
  • Мултисъзвездие: Поддържа прием на сигнали от всички основни навигационни системи – GPS, Glonass, Galileo, BeiDou, QZSS и NavIC, осигурявайки максимална гъвкавост и точност.
  • Многочестотен: Устойчив на високата слънчева активност, предоставяйки надеждни данни дори при екстремни състояния на йоносферата.
  • Прецизно позициониране на точки (PPP): Надеждно позициониране с висока точност за приложения, изискващи работа в среда без наличие на GSM сигнал.
  • Интегриран UHF радио модем: Ако изберете модел с вграден радиомодем си гарантирате независимост при работата и намален риск от прекъсвания на сигнал за ГНСС корекции.
  • IP66 / IP68 защита срещу прах и вода: Перфектен за използване и при тежки атмосферни условия – от прашни строителни обекти до дъждовни и влажни дни.
  • Издържа на падане от щок от 2 м: Изключително здрав и устойчив при падане и удар с допълнителна гумена защита по периферията на антената.
  • Съхранение на microSD карта: Максимално удобство и сигурност за съхранение на данни, без компромиси.

В комбинация с полеви софтуер X-PAD Ultimate за Android обновения Zenith16 e сигурност и надеждност всеки ден!

За GeoMax AG

GeoMax, част от Hexagon, предоставя пълно портфолио от геодезически инструменти за строителни и геодезически фирми. Техните системи включват лесни за използване, високо точни геодезически тотални станции, GNSS приемници, уникални софтуерни решения, ротационни и тръбни лазери, оптични и дигитални нивелири и аксесоари. Тяхното продуктово портфолио е известно със здравина и надеждност на инструментите, използвана върхова технология на Geosystems дивизията в Hexagon, проектиран от и за потребителя в строителството и геодезията. Като част от Hexagon, GeoMax разполага с достъп до най-съвременните съоръжение за развитие и производство в Европа, Америка и Азия.
Hexagon е световен лидер в измервателната техника, софтуер и автономни решения, които спомагат за повишаване на производителността, надеждността и качеството.

За Геозона

ГЕОЗОНА е млада, бързоразвиваща се българска компания, стартирала търговската си дейност в началото на 2019 г.

Ние предлагаме решения за геопространствени данни и прецизно позициониране в области на приложение като геодезия и картография, минно дело, инфраструктурно и жилищно строителство, инженерна геодезия и архитектура. Също така, разполагаме и с различни видове геодезически инструменти, аксесоари и консумативи, в повечето случаи налични на склад.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *