);

НОВОТО ПОРТФОЛИО НА MICRODRONES

НОВОТО ПОРТФОЛИО НА MICRODRONES

НОВОТО ПОРТФОЛИО НА MICRODRONES

А вие чухте ли за новото портфолио на Microdrones?

Обновени LiDAR системи, осигуряващи по-добри технически параметри и съответно по-добри данни!

Най-новите модели mdLiDAR1000 UHR и UHR Lite, mdLiDAR3000 Triple Cam и Triple Cam + са последно поколение LiDAR системи гарантиращи по-ефективен работен процез от всякога!!!

И това не е всичко.. Освен новите хардуерни решения, Microdrones подобриха и своето софтуерно решение! Вече получавате Вашият софтуер за обработка като част от хардуера. Без повече такси за обработка, без необходима поддръжка. Всичко, което трябва да направите е да изберете дрон и получавате софтуера безплатно!

А софтуерът е LP360!!!

LP360 е цялостно решение за обработка на данните – от суровите LiDAR данни до крайния продукт (например теренна повърхнина).

 

Разгледайте най-новото портфолио на Microdrones в меню Продукти, секция Професионални дронове.

 

За Microdrones GmbH

Microdrones GmbH Германия имат богато портфолио от висок клас безпилотни летателни системи (БЛС) за специализирани задачи. Световен лидер на пазара, който предлага продукти с отлично качество и здравина, изключителен дизайн, позволяващ стотици полетни часове.

Интегрираните системи Microdrones Ви помагат да събирате данни ефективно и безопасно, като същевременно намалявате разходите, спестявате време и конвертирате данни в полезна информация.

Професионални дронове за картография, прецизно лазерно сканиране и регистрация на вредни газове. С LiDAR сензорите за лазерно сканиране вие получавате най-съвременното решение за създаване на теренни модели. Технологията позволява оптимизиране на времето за полска работа, висока точност и възможност за сканиране на недостъпни обекти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *