);

Оптичен нивелир ZAL32 комплект – Есенна промоция

Оптичен нивелир ZAL32 комплект – Есенна промоция

Оптичен нивелир ZAL32 комплект – Есенна промоция

Оптичен нивелир ZAL32 комплект – Есенна промоция – пълен комплект на супер цена. Посрещнете есента със нашето специално предложение за:

Специална оферта за оптичен нивелир ZAL232 с аксесоари

1бр.  GeoMax ZAL232 оптичен нивелир , 360° разграфка, в транспортна кутия, 32х увеличение
1бр.  GeoMax Кръгла либела за лата
1бр.  GeoMax Rod5N телескопична лата, 5м
Специалното предложение е валидно за периода 13 Септември – 14 Октомври.
За GeoMax AG

GeoMax, част от Hexagon, предоставя пълно портфолио от геодезически инструменти за строителни и геодезически фирми. Техните системи включват лесни за използване, високо точни геодезически тотални станции, GNSS приемници, уникални софтуерни решения, ротационни и тръбни лазери, оптични и дигитални нивелири и аксесоари. Тяхното продуктово портфолио е известно със здравина и надеждност на инструментите, използвана върхова технология на Geosystems дивизията в Hexagon, проектиран от и за потребителя в строителството и геодезията. Като част от Hexagon, GeoMax разполага с достъп до най-съвременните съоръжения за развитие и производство в Европа, Америка и Азия.


Hexagon е световен лидер в измервателната техника, софтуер и автономни решения, които спомагат за повишаване на производителността, надеждността и качеството.

За Готлиб Нестле Германия:

С търговска дейност в цяла Европа като производител на геодезически аксесоари, името Gottlieb Nestle означава най-високи стандарти за качество, както и иновации. Gottlieb Nestle започват като класическо малко предприятие, което през годините се превръща в един от водещите европейски доставчици на геодезически системи и технология. Моля, убедете се сами в тяхното голямо разнообразие от продукти, свързани със строителството, геодезия и инфраструктура.

За Геозона

ГЕОЗОНА е млада, бързоразвиваща се българска компания, стартирала търговската си дейност в началото на 2019 г.

Ние предлагаме решения за геопространствени данни и прецизно позициониране в области на приложение като геодезия и картография, минно дело, инфраструктурно и жилищно строителство, инженерна геодезия и архитектура. Също така, разполагаме и с различни видове геодезически инструменти, аксесоари и консумативи, в повечето случаи налични на склад.