);

X-PAD365

X-PAD365

X-PAD365

X-PAD365 e най-новият път към виртуалната комуникация между полето и офиса.

Постоянният натиск да се осигури отлично качество, навреме и в рамките на бюджета, е реалност за всеки геодезист и строител.

За да приключите успешно дневните задачи и проекти, трябва да са налице някои необходими условия: постоянна яснота за статуса и състоянието на проекта и включените ресурси, ефективен начин на работа и добре разработен план за решаване на възникнали неочаквани ситуации, защото такива се случват.

Може би, като приоритет номер едно, е необходимостта от квалифициран, мотивиран екип с правилна софтуерна платформа за геодезия и строителство, която да ги свързва и максимално да улеснява работата.

Затова GeoMax има удоволствието да Ви представи X-PAD365.

X-PAD365 интернет платформа, в която ще разполагате с облачно пространство за съхранение на данни. X-PAD365 се интегрира с X-PAD Ultimate (полеви софтуер) и X-PAD Office Fusion (офис софтуер) от GeoMax AG.

X-PAD365 е много лесен и удобен за използване инструмент, който Ви позволява да извършвате различни действия в една платформа: можете да управлявате Вашите данни по всяко време и навсякъде, да комуникирате с Вашите колеги в реално време и да поддържате постоянно връзка 365 дни в годината.

Достъп до Вашите данни по всяко време и навсякъде!

Когато сте на обект и бързате, a Ви трябват допълнителни данни или пък сте пропуснали да качите важна информация, с X-PAD365 те са само на един клик разстояние!

РЕШЕНИЕТО Е ТУК!

File Manager Ви предоставя едно място за съхранение, споделяне и редактиране на данните. Чрез него всички потребители на X-PAD са свързани и имат достъп до всички данни навсякъде и по всяко време от всяко устройство!

 

Безопастност и сигурност!

Геодезическите инструменти са изложени на всякакви рискове, особено контролерите. Модерните контролери са на Android устройства, които освен като контролери се използват и за други цели. Това ги прави изложени на още по-големи рискове от повреда и съответно загуба на данни.

НО с X-PAD365 това вече не е проблем!

X-PAD365 е автоматична мрежа, която осигурява ръчно и автоматично архивиране на данни. В случай, че Вашето устройство бъде повредено и не може да се поправи, всичко, което трябва да направите е да закупите нов контролер и чрез архивът, създаден с X-PAD365, можете да  възстановите данните на новото устройство само за секунди!

Автоматичното архивиране е допълнителен инструмент, който позволява да се запазят най-актуалните данни в X-PAD365 и да бъдат в състояние да се възстановят, когато е необходимо. Възможно е да се определени честотата, с която да се стартира автоматичното архивиране: веднъж на ден, веднъж седмично,…

Като софтуера автоматично проверява за файлове, които са променени от предишното архивиране и качва тези промени в X-PAD365. Изключително удобно, нали!

 

Колективната работи води към УСПЕХ!

Освен постоянната връзка, която можете да поддържате непрекъснато, разполагате и с функцията Съвместно измерване, която ви позволява да измервате и трасирате в един и същи проект, в реално време, повече от двама души едновременно.

С помощта на Съвместно измерване, като част от X-PAD365, X-PAD Ultimate (полеви софтуер) се превръща в мощен инструмент за работа в екип, в който много потребители могат да работят заедно, за да завършат по-бързо своите измервания или трасировки. Всички съхранени данни, като точки и чертежи, се споделят в реално време с всички членове на сесията. Всеки има възможност да види какво правят останалите!

Трасирането никога не е било по-удобно и по-лесно! Питате се защо?

При големи обекти може да се използва функцията Съвместно трасиране, т.е. един проект може да бъде споделен между няколко групи потребители. Така бихте могли да поделите работата си и да спестите много време. Няма никаква опасност от дублиране или пропускане на измерване, защото когато дадена точка е трасирана успешно, статуса и се актуалзира и всички потребители виждат актуализацията.

Голям плюс е, че не само потребителите на полето имат достъп до проекта, а и всички в офиса чрез X-PAD Office Fusion (офис софтуер). Така бихте могли да си помагате взаимно.

А удобството става още по-голямо с X-CHAT, което представлява комуникационен канал между потребителите на X-PAD365 и е напълно интегриран в X-PAD Ultimate и X-PAD Office Fusion. Чрез X-CHAT е възможно да се обменят съобщения и файлове между отделни потребители и групи потребители.  С негова помощ имате възможност да работите съвместно и да вземате бързи и надежни решения, целият екип!

Възможност за Израстване с X-PAD365!

Освен всичко, което изброихме до тук за X-PAD 365 трябва да споменем и възможността за Израстване.

X-PAD 365 осигурява достъп до учебни материали, уеб семинари, документация за техническа поддръжка и всичко това е на едно място!

Както вече споменахме – бързо, лесно, удобно!

 

За да се сдобиете с X-PAD365 трябва да разполагате с ГНСС приемник на GeoMax и полеви софтуер X-PAD Ultimate с активна годишна техническа поддръжка.

X-PAD365 се предлага с годишен абонамент!

За повече информация се свържете с нас.

Пишете ни:

Контакти

Или позвънете на телефон: 0883468886

 

За GeoMax AG

GeoMax, част от Hexagon, предоставя пълно портфолио от геодезически инструменти за строителни и геодезически фирми. Техните системи включват лесни за използване, високо точни геодезически тотални станции, GNSS приемници, уникални софтуерни решения, ротационни и тръбни лазери, оптични и дигитални нивелири и аксесоари. Тяхното продуктово портфолио е известно със здравина и надеждност на инструментите, използвана върхова технология на Geosystems дивизията в Hexagon, проектиран от и за потребителя в строителството и геодезията. Като част от Hexagon, GeoMax разполага с достъп до най-съвременните съоръжение за развитие и производство в Европа, Америка и Азия.
Hexagon е световен лидер в измервателната техника, софтуер и автономни решения, които спомагат за повишаване на производителността, надеждността и качеството.

 

За Геозона

ГЕОЗОНА е млада, бързоразвиваща се българска компания, стартирала търговската си дейност в началото на 2019 г.

Ние предлагаме решения за геопространствени данни и прецизно позициониране в области на приложение като геодезия и картография, минно дело, инфраструктурно и жилищно строителство, инженерна геодезия и архитектура. Също така, разполагаме и с различни видове геодезически инструменти, аксесоари и консумативи, в повечето случаи налични на склад.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *