);

X-TILT на софтуера X-PAD – последна иновация от GeoMax

X-TILT на софтуера X-PAD – последна иновация от GeoMax

Най-новата функция X-TILT на софтуера X-PAD е вече тук.

Имате GeoMax антена, която няма вграден наклономер? В работата си непрекъснато срещате проблеми с недостъпни точки?

GeoMax отново намери решение за това как да улесни работата на своите клиенти. С най-новата функция X-TILT всички приемници могат да мерят недостъпни точки. С X-TILT наклонът на GNSS щока може да бъде изчислен след бърза процедура на калибриране. След това и най-трудно достъпната точка става достъпна за измерване.

Вече няма значение дали работите със стар или нов приемник. X-TILT подобрява работния процес и дава отлични резултати при измерване на недостъпни точки с всеки един GNSS приемник на GeoMax.

 

за X-PAD Ultimate Survey полеви Android софтуер

X-PAD Ultimate е съобразен, гъвкав и модулно разработен софтуер, идеален за сложни топографски задачи, както измервания, трасиране, кадастър, BIM проверки и контрол, пътища, картиране, батиметрия и ГИС. Работещ под Android, той Ви предоставя най-добрите технологии за топография.

X-PAD Ultimate осигурява производителност при полева работа и перфектна интеграция между измервателните инструменти. Предлага се в две версии, една предназначена за професионални геодезисти и една предназначена за строителни компании, като предлага и за двете специфична работна среда и набор от специални функционалности.

За GeoMax AG

GeoMax, част от Hexagon, предоставя пълно портфолио от геодезически инструменти за строителни и геодезически фирми. Техните системи включват лесни за използване, високо точни геодезически тотални станции, GNSS приемници, уникални софтуерни решения, ротационни и тръбни лазери, оптични и дигитални нивелири и аксесоари. Тяхното продуктово портфолио е известно със здравина и надеждност на инструментите, използвана върхова технология на Geosystems дивизията в Hexagon, проектиран от и за потребителя в строителството и геодезията. Като част от Hexagon, GeoMax разполага с достъп до най-съвременните съоръжения за развитие и производство в Европа, Америка и Азия.
Hexagon е световен лидер в измервателната техника, софтуер и автономни решения, които спомагат за повишаване на производителността, надеждността и качеството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *