);

Роботизирани тотални станции Zoom75 и Zoom95

Роботизирани тотални станции Zoom75 и Zoom95

Роботизирани тотални станции Zoom75 и Zoom95

Роботизирани тотални станции Zoom75 и Zoom95 са последната технология на Hexagon.  

С обновена и по-бърза операционна система, нов по-мощен процесор и обновени вътрешни системи Zoom75 и Zoom95 са последно поколение на Hexagon.

 Съвременно събиране и обработка на данни!

Край на чертежите на хартия. С по-големия 5″ WVGA дисплей, имате възможност да качите Вашите чертежи на Onboard софтуера на тоталнати станции. Новата по-голяма и удобна клавиатура, Ви позволява бързо и лесно да редактирате чертежите си. Големите файлове могат да се обработват по-лесно и бързо, благодарение на мощния и подобрен процесор на Zoom75 и Zoom95.

Начин на работа „Един човек – Един екип“

GeoTRAil:  Оборудвани с Bluetooth® антена за увеличен обхват, Zoom75 и Zoom95 се превръщат в истинска „Един човек – един екип“ работна концепция. Станциите поддържат функция за  бързо намиране на призмата, базирайки търсенето им на GPS позицията на контролера, който е монтиран на щока. GeoTRAil функцията е перфектно интегрирана в полевия софтуер X-PAD ULTIMMATE и е сигурен начин за постигане на възможно най-добрата работа със сензорите, както Тотална станция, така и ГНСС. След като няма нужда от специални активни призми, тези роботизирани тотални станции са идеални за всеки работен обект.

Scout:В допълнение към GeoTRAil, Zoom95 включва и стандартната Scout технология, където инструмента се завърта и изпраща лазерен сигнал напред. Щом сигналът се отрази от призмата, Zoom95 автоматично се насочва към нея.

TRack: Друг елемент от функцията STReAM360 е проследяването на призмата. Zoom75 и Zoom95 следят постоянно сигнала.  Веднъж насочени, инструментите остават точно фокусирани дори и при бързо преместване на щока.

AiM: Zoom75 и Zoom95 се насочват точно във всяка призма, без нуждата от прецизно фокусиране със зрителната тръба. Всяко измерване се извършва автоматично и AiM технологията гарантира изключително висока точност при всяко едно от тях.

GeoMax Zoom75 и Zoom95 – роботизирани тотални станции, могат да бъдат управлявани дистанционно през Bluetooth свързаност чрез софтуера X-PAD Ultimate, качен върху контролер с Android OS или Windows.

Безпроблемен работен поток с максимална гъвкавост

Софтуерът X-PAD, полевите контролери от GeoMax и роботизираните TPS Zoom75 и Zoom95 са внимателно подбрани, за да осигурят лесен и ефективен работен процес. X-PAD Ви дава гъвкавостта да изберете предпочитана от Вас операционна система и полеви контролер. Работи безпроблемно на Android и  Windows операционни системи.

X-PAD365 интернет платформа, в която ще разполагате с облачно пространство за съхранение на данни

X-PAD365 е създадена, за да се справи с предизвикателствата при управление на данни и по-ефективен работен поток при работа в екип. В комбинация със Zoom75 и  Zoom95 имате възможност за непрекъснат достъп до Вашите данни. А с функциите Съвместно измерване и Съвместно трасиране можете да измерване или трасиране точки в реално време, повече от двама души едновременно.

Надежден партньор

Hexagon е известен с това, че стимулира иновациите и технологичния процес. Като част от тази група, GeoMax може да гарантира, че нейните решения РАБОТЯТ С ВАС!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *